Kuvien kerääminen Apple Kartoille

Apple suorittaa kenttäkartoituksia ajoneuvoilla ympäri maailmaa kerätäkseen tietoja Apple-karttojen parantamiseksi ja Katso ympärille -toiminnon tukemiseksi. Saatamme säännöllisesti kerätä uudelleen tietoja joistain tällaisista paikoista taataksemme laadukkaat ja ajan tasalla olevat kartat. Apple suorittaa kartoituksia myös kannettavilla järjestelmillä joillain jalankulkualueilla (esimerkiksi tietyillä kaduilla Lontoossa, joissa ei saa ajaa autolla). Joissain jalankulkualueiden kartoituksissa käytetään selkäreppujärjestelmää. Sen keräämiä tietoja voidaan käyttää suoraan Apple-kartoissa, esimerkiksi Katso ympärille -toiminnossa. Muissa jalankulkualueiden kartoituksissa käytetään iPadeja, iPhoneja tai muita laitteita, joilla kerätään tietoja karttojen parantamiseksi. Näiden jalankulkualueiden kartoitusten avulla voimme parantaa ja päivittää Apple-karttoja alueilla, joihin autoilla ei pääse, ja voimme tehdä tämän siten, että tietosuoja taataan samalla tavalla kuin Apple-karttojen ajoneuvoilla tehtävissä kartoituksissa.

Olemme sitoutuneet takaamaan tietosuojasi näiden kartoitusten suorittamisen yhteydessä. Sensuroimme esimerkiksi kasvot ja rekisterikilvet kuvista, jotka julkaistaan Katso ympärille -toiminnossa. Jos sinulla on kommentteja tai kysyttävää tästä prosessista tai tietosuojaoikeuksistasi tai jos haluat pyytää kasvojen, rekisterikilven tai kotisi sensuroimista, ota meihin yhteyttä.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten Apple-kartat huomioivat tietosuojasi, klikkaa tätä.

Valitse maa tai alue 1

Tyyppi: Jalankulkija - Reppu

Alue

Ajanjaksot

Uusimaa 18. Toukokuu 2022 - 24. Kesäkuu 2022

Tyyppi: Jalankulkija - iPhone/iPad

Alue

Ajanjaksot

Varsinais-Suomi 30. Toukokuu 2022 - 04. Heinäkuu 2022
  1. kaikkia Euroopan talousalueen maista ja Sveitsistä kerättyjä henkilötietoja hallinnoi Apple Distribution International Irlannissa.